Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

QLIV tafel Cross Ovaal door Carolina Wilcke

  • QLIV tafel Cross Ovaal door Carolina Wilcke
  • QLIV tafel Cross Ovaal door Carolina Wilcke
  • QLIV tafel Cross Ovaal door Carolina Wilcke
  • QLIV tafel Cross Ovaal door Carolina Wilcke
  • QLIV tafel Cross Ovaal door Carolina Wilcke

3.997,00

Exclusief btw € 3.303,31

Materiaal Massief Frans Eikenhout (verantwoorde houtkap), Gepoedercoat Gewalst Staal, *Notenhout op Aanvraag
Merk QLIV
Product Nummer 72.13.036.7195
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Het Amsterdamse designlabel QLIV voert een uitgebreide lijn meubelen, waarbij de focus ligt op tafels in alle soorten en maten (eetkamertafels, consoletafels, salontafels, bartafels, enzovoorts). QLIV staat voor mooi, functioneel en duurzaam meubilair dat je elke dag weer blij maakt. Ook bijzonder: de gehele productie vindt plaats in Nederland.

Tafel Cross
De eetkamer- of vergadertafel Cross is architecturaal en elegant. Dutch designer Carolina Wilcke liet zich inspireren door Art Deco architectuur zoals toegepast in het Empire State Building in New York. Even sierlijk en robuust als dat gebouw is de karakteristieke kruisvoet van de tafel, waaraan het ontwerp zijn naam dankt. Door de centrale positie van de voet, gemaakt van zwart staal, is het heel makkelijk om er stoelen omheen te zetten: de poot zit nooit in de weg.

Cross is verkrijgbaar met een rechthoekig of ovaal blad van Europees eiken uit een verantwoorde houtkap en is verkrijgbaar in diverse afwerkingen. We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze meubelexperts voor een vrijblijvend advies op maat of voor onze stalenservice!

Tafelblad
Massief Frans eiken (verantwoorde houtkap). Naturel versies zijn afgewerkt met lijnolie of zeep. Het roken is een natuurlijk proces d.m.v. ammonia, waardoor het eiken donkerder wordt van uitstraling. De gebeits gelakte uitvoeringen eiken worden eerst gebeitst met de gewenste kleur en afgewerkt met een transparante matte lak. Skylt is een lak die in meerdere matte lagen wordt aangebracht en zorgt voor een ruwere onbehandele “look en feel”. De uitvoeringen afgewerkt met olie zijn op verzoek ook af te werken met transparante matte lak.

Onderstel
Gewalst staal gesneden met behulp van laser cut-technology standaard afgewerkt met een poedercoating zwart RAL 9005.

Maatwerk
Afwijkende maten, kleuren en houtsoorten zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie