Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

QLIV tafel On Top Ovaal door QLIV

  • QLIV tafel On Top Ovaal door QLIV
  • QLIV tafel On Top Ovaal door QLIV
  • QLIV tafel On Top Ovaal door QLIV
  • QLIV tafel On Top Ovaal door QLIV
  • QLIV tafel On Top Ovaal door QLIV

2.178,00

Exclusief btw € 1.800,00

Materiaal Massief Frans Eikenhout (verantwoorde houtkap), Gepoedercoat Gewalst Staal, *Notenhout of Arpa Fenix NTM® op Aanvraag
Merk QLIV
Product Nummer 72.13.072.7195
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Het Amsterdamse designlabel QLIV voert een uitgebreide lijn meubelen, waarbij de focus ligt op tafels in alle soorten en maten (eetkamertafels, consoletafels, salontafels, bartafels, enzovoorts). QLIV staat voor mooi, functioneel en duurzaam meubilair dat je elke dag weer blij maakt. Ook bijzonder: de gehele productie vindt plaats in Nederland.

Tafel On Top
De eetkamer- of vergadertafel On Top is een licht en luchtig industrieel ontwerp, waarbij de kunst van het weglaten in optima forma is toegepast. De tafel is volledig zelf samen te stellen. Met de keuze uit een rechthoekig of strak ovaal blad, een rechte of verjongde randafwerking, Eiken Premium (weinig tot geen knoesten) of Bold (grotere en meer knoesten) met maar liefst 34 afwerkingen, creëer je de gewenste uitstraling voor iedere ruimte. Op aanvraag is de designtafel On Top ook te bestellen met een Amerikaans noten of een Arpa Fenix™ tafelblad.

Geef bij bestellen aan of je het tafelblad met een rechte rand of een schuifaflopende verjonge rand wenst.

We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze meubelexperts voor een vrijblijvend advies op maat of voor onze stalenservice!

Tafelblad
Massief Frans eiken (verantwoorde houtkap). Naturel versies zijn afgewerkt met lijnolie of zeep. Het roken is een natuurlijk proces d.m.v. ammonia, waardoor het eiken donkerder wordt van uitstraling. De gebeits gelakte uitvoeringen eiken worden eerst gebeitst met de gewenste kleur en afgewerkt met een transparante matte lak. Skylt is een lak die in meerdere matte lagen wordt aangebracht en zorgt voor een ruwere onbehandele “look en feel”. De uitvoeringen afgewerkt met olie zijn op verzoek ook af te werken met transparante matte lak.

Premium eiken: relatief kleine en weinig knoesten, voor een strak design.
Bold eiken: relatief grotere en meer knoesten, voor een stoerdere uitstraling.

LET OP: de afwerkingen gerookt eiken en aged eiken zijn alleen mogelijk bij Premium eiken

Onderstel
Gewalst staal gesneden met behulp van laser cut-technology standaard afgewerkt met een donker grijzepoedercoating. Andere RAL kleuren zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs. De positie van het frame is naar eigen wens te plaatsen.

Maatwerk
Afwijkende maten, kleuren en houtsoorten zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie