Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

QLIV tafel T2 door QLIV

  • QLIV tafel T2 door QLIV
  • QLIV tafel T2 door QLIV
  • QLIV tafel T2 door QLIV
  • QLIV tafel T2 door QLIV
  • QLIV tafel T2 door QLIV

3.472,00

Exclusief btw € 2.869,42

Materiaal Massief Frans Eikenhout (verantwoorde houtkap), Gepoedercoat Gewalst Staal, *Notenhout op Aanvraag
Merk QLIV
Product Nummer 72.13.119.7194
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Het Amsterdamse designlabel QLIV voert een uitgebreide lijn meubelen, waarbij de focus ligt op tafels in alle soorten en maten (eetkamertafels, consoletafels, salontafels, bartafels, enzovoorts). QLIV staat voor mooi, functioneel en duurzaam meubilair dat je elke dag weer blij maakt. Ook bijzonder: de gehele productie vindt plaats in Nederland.

Tafel T2
Deze eetkamer- & vergadertafel T2 (spreek uit: tietoe) is fraai en praktisch tegelijk. De naam verwijst niet alleen naar de vorm van het ruimtebesparende onderstel, T2 – een prachtig symmetrisch design uit de eigen ontwerpstudio van QLIV – staat ook symbool voor de flexibele toepassing van het model, dat geschikt is voor elk interieur.

We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze meubelexperts voor een vrijblijvend advies op maat of voor onze stalenservice!

Tafelblad
Massief Frans eiken (verantwoorde houtkap). Naturel versies zijn afgewerkt met lijnolie of zeep. Het roken is een natuurlijk proces d.m.v. ammonia, waardoor het eiken donkerder wordt van uitstraling. De gebeits gelakte uitvoeringen eiken worden eerst gebeitst met de gewenste kleur en afgewerkt met een transparante matte lak. Skylt is een lak die in meerdere matte lagen wordt aangebracht en zorgt voor een ruwere onbehandele “look en feel”. De uitvoeringen afgewerkt met olie zijn op verzoek ook af te werken met transparante matte lak. 

Onderstel
Gewalst staal gesneden met behulp van laser cut-technology standaard afgewerkt met een zwarte poedercoating (RAL 9005). Andere RAL kleuren zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs. 

Maatwerk
Afwijkende maten, kleuren en houtsoorten zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie