Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

REused vloerkleed Orient Ocean Blue door LEOXX

  • REused vloerkleed Orient Ocean Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Orient Ocean Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Orient Ocean Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Orient Ocean Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Orient Ocean Blue door LEOXX

Prijs Op Aanvraag

Materiaal Gerecyclede oosterse karpetten
Merk REused
Product Nummer 08.35.031.200
Levering Op Bestelling
Informatie Aanvragen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

In 2012 besloot het Nederlandse tapijtmerk LEOXX een duurzame serie vloerkleden te ontwikkelen die geheel of gedeeltelijk zijn gemaakt van gerecyclede producten of materialen. De serie REused vloerkleden is het resultaat van deze prijzenswaardige ontwikkelingen en bestaat uit 11 verschillende modellen, waarbij ieder model uit een ander gerecycled materiaal is vervaardigd.

Hierdoor is ieder model uit deze serie uniek en heeft elk tapijt een onmiskenbaar eigen gezicht. Door het bijzondere uiterlijk van deze vloerkleden zijn ze een blikvanger in ieder omgeving. Ze worden daarom niet alleen gebruikt in woonhuizen maar ook in vaak in horeca gelegenheden en kantoren

Dit is het vloerkleed Oriënt uit de serie dat is gemaakt uit stukken van oude oosterse karpetten. De mooiste stukken uit de oude tapijten worden zorgvuldig geselecteerd en gewassen. Soms worden ze ook licht aangeverfd waardoor fraaie kleurcombinaties ontstaan. Daarna worden uit al deze losse stukken nieuwe kleden gemaakt waardoor kleden ontstaan die allemaal anders zijn. Nieuw, eigentijds en tegelijk ook helemaal vintage.

Door het verfprocedé zijn deze vloerkleden te bestellen in maar liefst 13 verschillende kleuren. Dit is de kleur Ocean Blue met een variatie aan blauwtinten.

Standaard kun je deze bijzondere vloerkleden bestellen in 3 verschillende maten: 160 x 230 cm, 200 x 300 cm en 240 x 300 cm. Omdat deze kleden met de hand worden gemaakt zijn ze echter in bijna iedere, door jouw gewenste persoonlijke maat te leveren.

Als je een voorbeeld van dit kleed wilt bekijken dan kan dat op afspraak. Ook kunnen wij je op verzoek een staal toesturen. Omdat deze kleden allemaal met de hand in het verre Oosten worden gemaakt bedraagt de levertijd ca. 8 weken.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie