Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Soft Pad Chair EA 219 Premium Leder door Charles & Ray Eames

  • Vitra bureaustoel Soft Pad Chair EA 219 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Soft Pad Chair EA 219 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Soft Pad Chair EA 219 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Soft Pad Chair EA 219 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Soft Pad Chair EA 219 Premium Leder door Charles & Ray Eames

4.550,00

Exclusief btw € 3.760,33

Materiaal Gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium, Polyurethaanschuim, Leder Premium (L40), Textiel (Plano)
Merk Vitra
Product Nummer 14.10.412.779
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze stijlvolle Vitra EA 219 bureaustoel van Charles en Ray Eames is met recht een klassieker te noemen. De Soft Pad Chair stamt uit 1969, maar is nog steeds niet weg te denken uit een moderne kantooromgeving.

Door de vorm en de bouw doet deze Soft Pad Chair je misschien denken aan de Aluminum Chair. Wat de Soft Pad Chair van de Aluminium Chair onderscheidt zijn de opgenaaide kussens van leer. Deze kussens bieden een buitengewoon zitcomfort waardoor een lange werkdag gelijk een stuk aangenamer wordt.

De combinatie van de strakke armleuningen en de subtiele ribbels en buigingen in de draaibare rugleuning geeft een fraai contrast. De zitpositie van deze bureaustoel is speciaal geschikt voor tafel gerichte activiteiten. Het verfijnde kantelmechanisme en de flexibele zitting zorgen daarnaast voor een uniek comfort dat we van Vitra gewend zijn.

Deze design bureaustoel is beschikbaar in tweeëntwintig verschillende soorten Premium Leder. Dit is een relatief glad runderleder met een platte nerf en een lichte glans dat volledig is gekleurd met lichte pigmenten. Het semi-anilineleder voelt aan als een zachte lederen handschoen. De EA 219 is ook leverbaar in een Leder L20 versie. Naast deze uitvoering ontwierpen Charles & Ray Eames diverse uitvoeringen van de Soft Pad Chair. 

Uitvoering Soft Pad Chair EA 219 Premium Leather
De opgenaaide kussens van de rugleuning en de zitting zijn gevuld met polyurethaanschuim en zijn bekleed met Premium Leder. Het leder is leverbaar in tweeëntwintig verschillende kleuren. Kies de gewenste versie bij Kleur. De achterzijde van de rugleuning is bekleed met het textiel Plano dat een gelijke kleur heeft als het leder. Bekijk alle specificaties in de PDF. De armleuningen en onderstellen zijn gemaakt van gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium. Maak je gewenste keuze bij Uitvoering.

Deze bureaustoel is 58 cm breed en 59,5 cm diep. De zithoogte is door middel van een gasveer in te stellen vanaf 38,5 cm tot 50 cm en de totale hoogte is instelbaar vanaf van 99,5 cm tot 110,5 cm.


Alle bureaustoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met wielen voor tapijt, maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met wielen voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze wielen bestellen door ‘Met wielen voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ op de eerste pagina van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie