Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder door Charles & Ray Eames

  • Vitra stoel Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder door Charles & Ray Eames

3.460,00

Exclusief btw € 2.859,50

Materiaal Gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium, Polyurethaanschuim, Leder Premium (L40), Textiel (Plano)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.964.670
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze stijlvolle Vitra EA 208 stoel van Charles en Ray Eames is met recht een klassieker te noemen. De Soft Pad Chair stamt uit 1969, maar is nog steeds niet weg te denken uit een moderne kantooromgeving.

Door de vorm en de bouw doet deze Soft Pad Chair je misschien denken aan de Aluminum Chair. Wat de Soft Pad Chair van de Aluminium Chair onderscheidt zijn de opgenaaide kussens van leer. Deze kussens bieden een buitengewoon zitcomfort waardoor een lange werkdag gelijk een stuk aangenamer wordt.

De combinatie van de strakke armleuningen en de subtiele ribbels en buigingen in de draaibare rugleuning geeft een fraai contrast. Door het zachte zitcomfort en het klassieke discrete design is deze design stoel perfect als vergaderstoel. Deze design stoel is beschikbaar in tweeëntwintig verschillende soorten Premium Leder. Dit is een relatief glad runderleder met een platte nerf en een lichte glans dat volledig is gekleurd met lichte pigmenten. Het semi-anilineleder voelt aan als een zachte lederen handschoen. De EA 208 is ook leverbaar in een Leder 20 versie. Naast deze uitvoering ontwierpen Charles & Ray Eames diverse uitvoeringen van de Soft Pad Chair. 

Uitvoering Soft Pad Chair EA 208 Premium Leder
De opgenaaide kussens van de rugleuning en de zitting zijn gevuld met polyurethaanschuim en zijn bekleed met Premium Leder. Het leder is leverbaar in tweeëntwintig verschillende kleuren. Kies de gewenste versie bij Kleur. De achterzijde van de rugleuning is bekleed met het textiel Plano dat een gelijke kleur heeft als het leder. Bekijk alle specificaties in de PDF. De armleuningen en onderstellen zijn gemaakt van gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium. De design stoel is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Maak je gewenste keuze bij Uitvoering.

Deze design stoel is 58 cm breed en heeft een diepte van 59 cm. De klassieke hoogte heeft een zithoogte van 43 cm en een totale hoogte van 84 cm. De zithoogte van de nieuwe hoogte bedraagt 40 cm en heeft een totale hoogte van 81 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie