Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Moooi bijzettafel Elements 002 door Jaime Hayon

  • Moooi bijzettafel Elements 002 door Jaime Hayon
  • Moooi bijzettafel Elements 002 door Jaime Hayon
  • Moooi bijzettafel Elements 002 door Jaime Hayon
  • Moooi bijzettafel Elements 002 door Jaime Hayon
  • Moooi bijzettafel Elements 002 door Jaime Hayon

1.018,00

Exclusief btw € 841,32

Materiaal Glanzend Glasvezel
Merk Moooi
Product Nummer 10.05.018.807
Levering 5-10 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Spaanse Jaime Hayon ontwierp in 2007 de serie Elements, waarvan deze Moooi Elements 002 een onderdeel is. In eerste instantie werd Hayon geïnspireerd door de modulaire vorm van een cactus. De verschillende onderdelen van de serie Elements doen denken aan een functioneel beeldhouwwerk: mooi als een cactus, maar daarnaast bijzonder veelzijdig in gebruik en combinatiemogelijkheden.

Het oorspronkelijke idee was om de serie op te bouwen uit stapelbare krukken in verschillende vormen en materialen. Gelukkig vroeg hij zich af waarom het alleen maar krukken moesten zijn? Dit leidde tot een nieuw concept waarbij ieder onderdeel een eigen functie had. Er werden verschillende kleuren, materialen en afwerkingen gekozen, wat resulteerde in een zeer flexibel ontwerp. Van cactus naar beeldhouwwerk gemaakt van verschillende functionele elementen! Mix en match zelf door de losse onderdelen te bestellen. Let ook eens op de bijzondere pootjes!

Specificaties
Elements 002 is gemaakt van glanzend glasvezel en is er in drie uitvoeringen: goudgeel (RAL 1004), iron grey (RAL 7001) of silk grey (RAL 7044). De bijzettafel is 36 cm hoog en heeft een diameter van 50 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie