Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Moooi kruk Elements 005 door Jaime Hayon

  • Moooi kruk Elements 005 door Jaime Hayon
  • Moooi kruk Elements 005 door Jaime Hayon
  • Moooi kruk Elements 005 door Jaime Hayon
  • Moooi kruk Elements 005 door Jaime Hayon
  • Moooi kruk Elements 005 door Jaime Hayon

2.022,00

Exclusief btw € 1.671,07

Materiaal EPP Schuimstof, Bekleed met Kvadrat Divina Melange 3 (Kleur 581)
Merk Moooi
Product Nummer 10.05.020.500
Levering 5-10 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Spaanse Jaime Hayon ontwierp in 2007 de serie Elements, waarvan deze Moooi Elements 005 een onderdeel is. In eerste instantie werd Hayon geinspireerd door de modulaire vorm van een cactus. De verschillende onderdelen van de serie Elements doen denken aan een functioneel beeldhouwwerk: mooi als een cactus, maar daarnaast bijzonder veelzijdig in gebruik en combinatiemogelijkheden.

Het oorspronkelijke idee was om de serie op te bouwen uit stapelbare krukken in verschillende vormen en materialen. Gelukkig vroeg hij zich af waarom het alleen maar krukken moesten zijn? Dit leidde tot een nieuw concept waarbij ieder onderdeel een eigen functie had: spiegel, kruk, dienblad etc. Er werden verschillende kleuren, materialen en afwerkingen gekozen, wat resulteerde in een zeer flexibel ontwerp. Van cactus naar beeldhouwwerk gemaakt van verschillende functionele elementen!

Mix en match zelf door de losse onderdelen te bestellen. Elements 005 is een poef, of een kruk, of een bijzettafel, kies zelf maar. Hij is gemaakt van een schuimstof basis, gestoffeerd met een vuilafstotende wollen stof (Divina Melange 3) , die er uitziet als een soort vilt.

Specificaties
De basis Elements 005 is gemaakt van EPP, een schuimstof op polypropeen basis. De bekleding is afgewerkt met leuke stiknaden en is gemaakt van Divina Melange 3 in de kleur Rood 581. Dit is een vuilafstotende stof, die de uitstraling van vilt heeft. Elements 005 is 28 cm hoog, 72 cm breed en 40 cm diep.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie