Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Vorm

Dim Methode

Lichtbron

Soort Lamp

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Hanglamp

Hanglampen op de werkplek

Op een goed verlichte werkplek is alle verlichting perfect op elkaar afgestemd, zodat het er prettig werken is. Een goede hanglamp mag dan niet ontbreken. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben prachtige lampen voor je geselecteerd die je als designliefhebber met heel veel plezier ophangt in je kantoor.

Prachtige en functionele hanglampen
Al onze hanglampen hebben in ieder geval twee dingen gemeen: ze zijn prachtig om naar te kijken en geven perfect licht. Een lust voor het oog én handig. Die ideale balans tussen functionaliteit en design is waar wij bij Designlinq ontzettend blij van worden en wat we ook in onze collectie hanglampen naar voren willen laten komen.

Design hanglampen
In onze collectie hanglampen we alleen lampen opgenomen van A-merken als Luceplan, Moooi, Vibia en Lumina. Merken die garant staan prachtige designs en een fantastische kwaliteit lampen. Je vindt in hun collectie een grote verscheidenheid aan hanglampen; van de meer strak vormgeven exemplaren tot speelse varianten. Van rustige kleuren tot aan meer opvallende, speelse kleuren. En van stalen lampen tot aan hanglampen gemaakt van glas of hout. Voor iedere sfeer en ruimte zit er wel een geschikt exemplaar tussen. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren!