Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Wandlamp

Design wandlampen

Prettig werken doe je in ruimte waarin de faciliteiten goed zijn. Een fijne, op elkaar afgestemde verlichting is hierbij essentieel. Voor een aangename en stijlvolle verlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je op het gebied van werkplekverlichting alles wat je nodig hebt om de ruimte optimaal te verlichten zodat je de volgende keer met nog plezier aan het werk gaat.

Uitgebreide collectie wandlampen Wat de sfeer in je kantoor ook is, wij hebben er een geschikte wandlamp voor. Onze collectie bestaat uit prachtige lampen in verschillende kleuren, vormen en gemaakt van diverse materialen. Zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect past bij jou en je bedrijf. Al onze wandlampen hebben gemeen dat ze prachtig zijn om naar te kijken en dat je er als design liefhebber met veel plezier een of meerdere in je kantoor neerzet.

Design collectie wandlampen Bij Designlinq staan we er bekend om: prachtige design verlichting die fijn is in gebruik en die echt design toevoegen aan het interieur van de ruimte. We hebben daarom alleen wandlampen geselecteerd van A-merken als Vibia en Wästberg. Merken die garant staan voor prachtige designs en een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door hoe prachtig verlichting kan zijn!