Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Uitvoering

Dim Methode

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Tafellamp

Designer tafellampen voor elk bureau

Een kantoor is niet compleet zonder een goede bureautafel. En een bureautafel is niet compleet zonder een prachtige tafellamp erop. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn onze tafellampen niet alleen geschikt voor op een bureau. Je kunt ze plaatsen op iedere plek waar je een tafel of krukje neerzet. Zo voeg je aan iedere ruimte een mooie lichtbron toe.

Ruime collectie design tafellampen Voor iedere sfeer, ruimte en gelegenheid hebben wij de perfecte tafellamp. In onze collectie vind je een grote verscheidenheid aan kleuren, vormen en materialen. Zodat je altijd een exemplaar vindt dat perfect past binnen je bedrijf en wat je bedrijf wil uitstralen.

Design tafellampen We heten natuurlijk niet voor niets Designlinq. In onze collectie tafellampen hebben we alleen de exemplaren opgenomen die perfect licht geven en die er ook nog eens fantastisch uitzien. De lamp op zich is een design object dat ook fantastisch is om naar te kijken op het moment dat je de lamp even niet aan hebt staan. In onze collectie tafellampen vind je merken als Lumina, Wästberg en Vibia. Merken waarop je absoluut kunt vertrouwen als het gaat om prachtige design in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk snel onze collectie en kies je favoriet uit!