Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Vorm

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Vloerlamp

Vloerlamp

Fijn werken doe je in een ruimte waarin alles klopt. De meubels, de apparatuur die je nodig hebt en uiteraard een perfecte verlichting. Onder andere over dat laatste hebben wij al voor je nagedacht. We hebben een prachtige collectie vloerlampen samengesteld zodat jij alleen maar goede keuzes kunt maken. Met onze exemplaren ben je ervan verzekerd dat je een stijlvol en handig exemplaar in je kantoor neerzet.

Vloerlampen voor iedere werkruimte Bij ons ben je aan het juiste adres voor vloerlampen in diverse vormen, formaten en gemaakt van allerlei materialen. Welke sfeer je ook wilt hebben in je werkruimte, vergaderruimte of de ontvangsthal. Wij hebben er altijd wel een perfecte vloerlamp voor. Bekijk dus snel onze collectie en kies je favoriet uit!

Design vloerlampen Prachtige lampen vormgeven en ze met veel aandacht van de beste materialen maken. Dat kun je wel overlaten aan de vakmensen bij Wästberg, Lumina en Vibia. In hun collecties vind je alleen de allermooiste lampen die perfect doen waarvoor ze gemaakt worden: licht geven. Zodat jij met nog meer plezier aan het werk kunt en iedere keer met veel plezier naar de lamp kunt kijken. Ook als je hem niet aan hebt staan. Voeg extra design en werkplezier met onze geweldige vloerlampen!