Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra loungestoel Grand Repos door Antonio Citterio

  • Vitra loungestoel Grand Repos door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Grand Repos door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Grand Repos door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Grand Repos door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Grand Repos door Antonio Citterio

4.520,00

Exclusief btw € 3.735,54

Materiaal Gepolijst of glad gepoedercoat aluminium, Polyurethaanschuim, Spuitgietaluminium, Kunststof, Textiel of Leder
Merk Vitra
Product Nummer 14.14.904.989
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Antonio Citterio ontwierp deze loungestoel Grand Repos voor Vitra in 2011. Het ontwerp van deze loungechair valt op door de gezellige ‘oren’ die bovenaan de rugleuning zijn aangebracht waardoor het heerlijk luieren is in deze stoel.

Deze loungestoel kenmerkt zich verder door zijn elegante, ronde vormen en door het ongekend hoge comfort dat deze loungestoel biedt. Dat comfort wordt allereerst geboden door de genereuze afmetingen, de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning met oren. Daarnaast dragen de luxueuze stoffering en het geïntegreerde nekkussen daartoe bij.

Onder de bekleding zit echter ook een ingenieus mechanisme verborgen waardoor de stoel niet alleen soepel kan draaien, maar waardoor ook soepel (traploos) achterover kan worden geleund om heerlijk te luieren.De weerstand van de rugleuning kan daarbij manueel worden aangepast aan het gewicht van de (regelmatige) gebruiker waardoor altijd en bij elke beweging een optimale ondersteuning wordt geboden in de lendenstreek.

Deze prachtige loungechair staat op een zgn. stervoet die leverbaar is in glanzend gepolijst aluminium of gepoedercoat in de kleuren zwart of beige. Selecteer de kleur van het onderstel bij Uitvoering. De bekleding is leverbaar in maar liefst drie verschillende stofsoorten die elk weer in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Ook zijn er maar liefst 3 verschillende soorten leer beschikbaar als bekleding.

Voor het kiezen van de juiste stof-of leersoort en de juiste kleur kun je gebruik maken van onze STALENSERVICE of contact opnemen met onze klantenservice. De Grand Repos loungechair is verkrijgbaar in twee zithoogten van resp. 40 en 45 cm.

Naast deze versie ontwierp Citterio ook nog de loungechair Repos die zich uiterlijk onderscheidt door een strakke rugleuning zonder de twee grote ‘oren’. Volgens goede Vitra traditie is er voor deze beide loungestoelen natuurlijk ook nog een Ottoman en Panchina (voetenbankje) ontworpen dat in dezelfde stof-en leersoorten verkrijgbaar is als de beide stoelen.

Uitvoering
De loungechair Grand Repos bestaat uit verschillende componenten. De zitschaal is gemaakt van voorgevormd Polyurethaan schuim waaromheen een gesingeld kunststof frame zit. De stoel is voorzien van een geïntegreerd stalen synchroonmechanisme met vergrendeling. Het pootstel is een sterpoot met 4 poten en gemaakt van aluminium en leverbaar in hoogglans gepolijste of zwart gepoedercoate  versie.

De bekleding kan worden uitgevoerd in 3 verschillende stofsoorten (elk in een groot aantal kleuren) en 3 leersoorten-en uitvoeringen. Selecteer bij 'Kleur' de gewenste stofgroep. Je kunt de gewenste kleur bestellen door de kleur aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

De Grand Repos loungestoel is 74 cm breed, 81 cm diep en heeft een zithoogte van 40 of 45 cm (naar keuze). De hoogte van de rug is (afhankelijk van de gekozen zithoogte) 110 cm of 115 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie