Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra voetenbank Repos Panchina door Antonio Citterio

  • Vitra voetenbank Repos Panchina door Antonio Citterio
  • Vitra voetenbank Repos Panchina door Antonio Citterio
  • Vitra voetenbank Repos Panchina door Antonio Citterio
  • Vitra voetenbank Repos Panchina door Antonio Citterio
  • Vitra voetenbank Repos Panchina door Antonio Citterio

860,00

Exclusief btw € 710,74

Materiaal Gepolijst of glad gepoedercoat aluminium, Polyurethaanschuim, Spuitgietaluminium, Kunststof, Textiel of Leder
Merk Vitra
Product Nummer 14.14.928.989
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Net als de stoelen met dezelfde naam ontwierp Antonio Citterio deze voetenbank Repos in 2011 voor Vitra. Deze voetenbank hoort bij de loungestoelen Repos en Grand Repos en heeft dan ook een design dat daarbij past. Kijk maar naar de ronde vorm die zowel het design voetenbankje als de design loungestoel heeft. Heb je liever een vierkant voetenbankje? Dat kan! Antonio Citterio ontwierp ook de Repos Ottoman.

Om de Repos Panchina perfect af te stemmen op de stoelen uit de Repos serie is dit voetenbankje verkrijgbaar in drie verschillende soorten onderstellen: Een gepolijst aluminium onderstel, een basic dark onderstel en een Soft light onderstel. De Repos Panchina 750 heeft een breedte van 75 cm en het onderstel heeft een hoogte van 40 cm en is 33 cm diep. 

Deze voetenbank is net als de stoelen verkrijgbaar in 5 soorten stof en 3 soorten leer. Om de juiste keuze te maken kun je gebruik maken van onze STALENSERVICE of contact opnemen met onze klantenservice. Selecteer bij 'Kleur' de gewenste stofgroep. Je kunt de gewenste kleur bestellen door de kleur aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces. 

Uitvoering Repos Panchina 750 
Deze voetenbank heeft een frame dat is gemaakt van kunststof waarin polyurethaan schuim en polyestervezel is aangebracht. De poot is gemaakt van gegoten aluminium dat leverbaar is in een glanzend gepolijste versie of met een zwarte poedercoating. De bekleding kan worden uitgevoerd in 3 verschillende stofsoorten (elk in een groot aantal kleuren) en 3 leersoorten.

De Repos Panchina heeft een breedte van 75 cm, een hoogte van 40 cm en is 33 cm diep.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie