Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra loungestoel Repos met Repos Panchina 750 door Antonio Citterio

  • Vitra loungestoel Repos met Repos Panchina 750 door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Repos met Repos Panchina 750 door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Repos met Repos Panchina 750 door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Repos met Repos Panchina 750 door Antonio Citterio
  • Vitra loungestoel Repos met Repos Panchina 750 door Antonio Citterio

5.630,00

Exclusief btw € 4.652,89

Materiaal Gepolijst of glad gepoedercoat aluminium, Polyurethaanschuim, Spuitgietaluminium, Kunststof, Textiel of Leder
Merk Vitra
Product Nummer 14.14.898.989
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Loungestoel Repos en de Repos Panchina 750 is een ontwerp dat Antonio Citterio in 2011 maakte voor het traditierijke designmerk Vitra.

Deze loungestoel kenmerkt zich niet alleen door zijn elegante, ronde vormen, maar ook door het ongekend hoge comfort dat deze loungestoel biedt. Dat comfort wordt allereerst geboden door de genereuze afmetingen, de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning. Daarnaast dragen de luxueuze stoffering en het geïntegreerde nekkussen daartoe bij. Voeg daar de Repos Panchina 750 aan toe en je hebt een loungestoel die voor het ultieme comfort gevoel zorgt.

Onder de bekleding zit echter ook een ingenieus mechanisme verborgen waardoor de stoel niet alleen soepel kan draaien, maar waardoor ook soepel (traploos) achterover kan worden geleund om heerlijk te luieren. De weerstand van de rugleuning kan daarbij manueel worden aangepast aan het gewicht van de (regelmatige) gebruiker waardoor altijd en bij elke beweging een optimale ondersteuning wordt geboden in de lendenstreek.

Deze prachtige design fauteuil en voetenbankje staat op een zgn. stervoet die leverbaar is in glanzend gepolijst aluminium of gepoedercoat in de kleuren zwart of beige. Selecteer de kleur van de onderstellen bij 'Uitvoering'. De bekleding is leverbaar in drie verschillende stofsoorten die elk weer in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Ook zijn er maar liefst 4 verschillende soorten leer beschikbaar als bekleding. Selecteer bij 'Kleur' de gewenste stofgroep. Je kunt de gewenste kleur bestellen door de kleur aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Voor het kiezen van de juiste stof-of leersoort en de juiste kleur kun je gebruik maken van onze STALENSERVICE of contact opnemen met onze klantenservice. De Repos loungechair is verkrijgbaar in twee zithoogten van resp. 40 en 45 cm. De Repos Panchina 750 sluit hier perfect bij aan met een hoogte van 40 cm.

Naast deze basisversie ontwierp Citterio ook nog de Grand Repos die zich uiterlijk onderscheidt door de twee grote ‘oren’ bovenop de rugleuning. Volgens goede Vitra traditie is er voor deze beide loungestoelen natuurlijk ook nog een Ottoman en Panchina (voetenbankjes) ontworpen dat in dezelfde stof-en leersoorten verkrijgbaar is als de beide stoelen.

Uitvoering Repos met Repos Panchina 750
De loungechair Repos bestaat uit verschillende componenten. De zitschaal is gemaakt van voorgevormd polyurethaan schuim waaromheen een gesingeld kunststof frame zit. De stoel is voorzien van een geïntegreerd stalen synchroonmechanisme met vergrendeling. Het pootstel is een sterpoot met 4 poten en gemaakt van aluminium en leverbaar in hoogglans gepolijste of zwart gepoedercoate versie.

De bekleding kan worden uitgevoerd in 3 verschillende stofsoorten en 3 leersoorten-en uitvoeringen. De design fauteuil is 74 cm breed, 81 cm diep en heeft een zithoogte van 40 of 45 cm (naar keuze te selecteren bij 'Uitvoering'). De hoogte van de rug is (afhankelijk van de gekozen zithoogte) 109,5 cm of 114,5 cm.

De Repos Panchina 750 heeft een frame dat is gemaakt van kunststof waarin polyurethaan schuim en polyestervezel is aangebracht. De poot is gemaakt van gegoten aluminium dat leverbaar is in een glanzend gepolijste versie of met een poedercoating in wit of zwart. De bekleding kan worden uitgevoerd in 3 verschillende stofsoorten (elk in een groot aantal kleuren) en 3 leersoorten. De Repos Panchina heeft een breedte van 75 cm, een hoogte van 40 cm en is 33 cm diep.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie