Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Eames Plastic Armchair PACC door Charles & Ray Eames

  • Vitra bureaustoel Eames Plastic Armchair PACC door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Eames Plastic Armchair PACC door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Eames Plastic Armchair PACC door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Eames Plastic Armchair PACC door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Eames Plastic Armchair PACC door Charles & Ray Eames

635,00

Exclusief btw € 524,79

Materiaal Gekleurd Polypropyleen, Gepolijst spuitgietaluminium, Kunststof (zwenkwielen), Optioneel bekleding textiel (Hopsak), Polyurethaanschuim
Merk Vitra
Product Nummer 40.10.041.212
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Net als de andere stoelen uit de Eames Plastic Chairs serie van Vitra, wordt deze PACC kuipstoel van Charles en Ray Eames gekenmerkt door de zitschaal die uit 1 stuk bestaat. Het gebruik van het multifunctionele en hoogwaardige polypropyleen geeft bijzonder veel keuzemogelijkheden. Niet alleen als het gaat om de kleur van zitschaal en stoffering, maar ook door het gebruik van diverse typen onderstellen. Zo is deze PACC bureaustoel uitgevoerd met een draaibaar onderstel dat ook nog eens in de hoogte verstelbaar is.

Specificaties Eames Plastic Armchair PACC
De Pivot Armchair Cast Base on Castors, ook wel PACC, heeft een totale breedte van 63 cm en een zitbreedte van 41 cm. De diepte meet 60,5 cm en de stoel heeft een totale hoogte van 89,5 cm. De zithoogte meet 77 cm. De zitschaal is gemaakt van polypropyleen en leverbaar in 14 (!) kleuren. Door de armleuning is deze stoel bijzonder comfortabel.  

Deze design bureaustoel is in de hoogte verstelbaar en heeft een draaibaar vijfsteronderstel die voorzien is van dubbele zwenkwielen.

De Eames Plastic Armchair PACC is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: zonder bekleding, met een vast zitkussen of een volledig beklede kuipstoel. Selecteer de gewenste versie bij ‘Uitvoering’. Deze bekleding is gemaakt van het textiel Hopsak, een sterke en slijtvaste stof die is gemaakt van 100% Polyamide. Hopsak is erg duurzaam en robuust en kan daarom zowel in privé-interieurs als in openbare ruimtes gebruikt worden. 

Eames Plastic Chairs familie  
Alle Eames Plastic Chairs in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.