Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Eames Plastic Armchair DAX Pale Rose bekleed door Charles & Ray Eames

  • Vitra stoel Eames Plastic Armchair DAX Pale Rose bekleed door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Eames Plastic Armchair DAX Pale Rose bekleed door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Eames Plastic Armchair DAX Pale Rose bekleed door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Eames Plastic Armchair DAX Pale Rose bekleed door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Eames Plastic Armchair DAX Pale Rose bekleed door Charles & Ray Eames

490,00

Exclusief btw € 404,96

Materiaal Verchroomd of gepoedercoat staalbuisonderstel, Polypropyleen, Polyurethaanschuim, Textiel (Hopsak)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.657.553
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Net als de andere stoelen uit de Eames Plastic Chairs serie van Vitra, wordt deze DAX kuipstoel van Charles en Ray Eames gekenmerkt door de zitschaal die uit 1 stuk bestaat. Het gebruik van het multifunctionele en hoogwaardige polypropyleen geeft bijzonder veel keuzemogelijkheden. Niet alleen als het gaat om de kleur van zitschaal en stoffering, maar ook door het gebruik van diverse typen onderstellen. Zo is deze DAX kuipstoel uitgevoerd met verchroomd of zwart gepoedercoat draadonderstel, die de stoel een futuristisch en tegelijkertijd een klassiek karakter geeft.

Specificaties Eames Plastic Armchair DAX
De DAX kuipstoel heeft een totale breedte van 62,5 cm en een zitbreedte van 41 cm. De diepte meet 60 cm en de stoel heeft een totale hoogte van 83 cm. De zithoogte meet 43 cm. Door de armleuning is deze stoel bijzonder comfortabel. Deze versie heeft een Pale Rose gekleurde kuip en is verkrijgbaar met een vastgeschroefd kussen of in een versie waarbij de binnenkant van de stoel volledig is bekleed. De DAX Plastic Armchair is bekleed met de F60 stof Hopsak van Vitra en is te bestellen in maar liefst 35 kleuren. Hopsak is sterke en slijtvaste stof die is gemaakt van 100% Polyamide. Hopsak is erg duurzaam en robuust en kan daarom zowel in privé-interieurs als in openbare ruimtes gebruikt worden.

Selecteer bij het kopje "Uitvoering" de kleur van het onderstel (verchroomd of zwart gepoedercoat) en of je de zitkuip volledig bekleed wilt hebben of met een vastgeschroefd kussen. Selecteer bij het kopje "Kleur" de kleur van het textiel en bekijk de bijgevoegde PDF voor meer informatie.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Uitvoering: Eames Plastic Armchair
Nog meer behoefte aan variatie? Deze stoel uit de Eames Plastic Chair familie is verkrijgbaar in 14 verschillende (kuip)kleuren met of zonder bekleding.


Eames Plastic Chairs familie
Alle Eames Plastic Chairs in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces. Ditzelfde geldt voor de biesnaad. Deze versie van de volledig bekleedde Plastic Armchair heeft een zwarte biesnaad, indien je een witte biesnaad wilt kun je dit aangeven in het veld 'opmerkingen'.