Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 117 stof door Charles & Ray Eames

  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 117 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 117 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 117 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 117 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 117 stof door Charles & Ray Eames

2.430,00

Exclusief btw € 2.008,26

Materiaal Gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium, Textiel (Hopsak)
Merk Vitra
Product Nummer 14.10.204.438
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze stijlvolle Vitra EA 117 bureaustoel van Charles en Ray Eames is met recht een klassieker te noemen.  De Aluminium Chair stamt uit 1958, maar is nog steeds niet weg te denken uit een moderne kantooromgeving. De combinatie van de strakke armleuningen en subtiele ribbels en buigingen in de draaibare rugleuning geeft een fraai contrast. Het verfijnde kantelmechanisme en de flexibele zitting zorgen daarnaast voor een uniek comfort dat we van Vitra gewend zijn.

De Aluminium Chair EA 117 heeft in verhouding met zijn zusje EA 118 een bredere zitplaats. Beide bureaustoelen hebben een zitpositie die speciaal geschikt is voor tafelgerichte activiteiten. De Aluminium Chair EA 117 is ook leverbaar met een zwart frame

Door de grote hoeveelheid beschikbare bekledingskleuren is er voor ieder interieur en smaak de juiste stoel te vinden. Deze stoel wordt namelijk geleverd met een speciaal voor Vitra ontwikkelde stof met de naam Hopsak, die verkrijgbaar is in maar liefst 28 verschillende kleuren. Bekijk de PDF voor het uitgebreide kleur assortiment. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail info@designlinq.nl. Je bent ook welkom om langs te komen in ons kantoor in Rotterdam om alle stalen en mogelijkheden rustig te bekijken en je te laten adviseren.

Zittingmechanisme: Regelbare achterwaartse kanteling, in voorste positie te blokkeren. Traploze hoogteverstelling door middel van gasveer.

Bij het kopje "Uitvoering" kun je kiezen voor de afwerking van het aluminium: gepolijst of verchroomd.

Uitvoering bureaustoel EA 117 (textiel)
De EA 117 bureaustoel is in hoogte verstelbaar. Hij heeft een (rug) hoogte van 83-95 cm, een zithoogte van 38,5-50,5 cm, een totale breedte van 58 cm en een diepte van 56,5-65 cm. Het materiaal van de armleuningen en vijfsteronderstel is gemaakt van spuitgietaluminium. Bij het kopje "Uitvoering" kun je kiezen voor de afwerking van het aluminium: gepolijst of verchroomd.

Deze stoel is ook te bestellen in een leren variant (Standard Leather L20), bekijk deze hier.

Aluminium Group
Naast deze uitvoering ontwierpen Charles & Ray Eames diverse uitvoeringen van de Aluminium Chair. Bekijk de hele familie hier.

Alle bureaustoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met wielen voor tapijt, maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met wielen voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze wielen bestellen door ‘Met wielen voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ op de eerste pagina van het bestelproces.