Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 118 leer door Charles & Ray Eames

  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 118 leer door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 118 leer door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 118 leer door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 118 leer door Charles & Ray Eames
  • Vitra bureaustoel Aluminium Chair EA 118 leer door Charles & Ray Eames

2.800,00

Exclusief btw € 2.314,05

Materiaal Gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium, Leder L20
Merk Vitra
Product Nummer 14.10.781.406
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze stijlvolle Vitra EA 118 bureaustoel van Charles en Ray Eames is met recht een klassieker te noemen, maar nog steeds niet weg te denken uit een moderne kantooromgeving. De combinatie van de strakke armleuningen en subtiele ribbels en buigingen in de draaibare rugleuning geeft een fraai contrast. Het verfijnde kantelmechanisme en de flexibele zitting zorgen daarnaast voor een uniek comfort dat we van Vitra gewend zijn.

De Aluminium Chair EA 118 heeft in verhouding met zijn broer EA 117 een wat smaller zitplaats. Beide bureaustoelen hebben een zitpositie die speciaal geschikt is voor tafelgerichte activiteiten. De Aluminium Chair EA 118 is ook leverbaar met een zwart frame.


Zittingmechanisme: Regelbare achterwaartse kanteling, in voorste positie te blokkeren. Traploze hoogteverstelling door middel van gasveer.

Deze stoel is te bestellen in de standaard lederkwaliteit die door Vitra wordt gebruikt. Leder L20 is een robuust, geverfd en gepigmenteerd reliëfleder met een gelijkmatig nerfpatroon. De slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid van dit leder maken het tevens geschikt voor gebruik in kantoren. Het leer is verkrijgbaar in 8 kleuren te zien onder het kopje "kleur". Bekijk de PDF voor het uitgebreide kleur assortiment. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]. Je bent ook welkom om langs te komen in ons kantoor in Rotterdam om alle stalen en mogelijkheden rustig te bekijken en je te laten adviseren.

Bij het kopje "Uitvoering" kun je kiezen voor de afwerking van het aluminium: gepolijst of verchroomd.

Uitvoering EA118 'Gepolijst'
Deze versie van de bureaustoel is het vijfsteronderstel gepolijst spuitgietaluminium met zwarte wielen. De EA 118 Aluminium Chair heeft een (instelbare) totale hoogte van 83-94,5 cm, een zithoogte van 44,5-56,5 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 52 cm. Een uitvoering zonder armleuningen is op aanvraag leverbaar.

Uitvoering EA118 'Verchroomd'
Deze versie van de bureaustoel is het vijfsteronderstel (glanzend) verchroomd spuitgietaluminium met verchroomde wielen. De EA 118 Aluminium Chair heeft een (instelbare) totale hoogte van 83-94,5 cm, een zithoogte van 44,5-56,5 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 52 cm. Een uitvoering zonder armleuningen is op aanvraag leverbaar.

Aluminium Group
Naast deze uitvoering ontwierpen Charles & Ray Eames diverse uitvoeringen van de Aluminium Chair. Bekijk de hele familie hier.

Alle bureaustoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met wielen voor tapijt, maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met wielen voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze wielen bestellen door ‘Met wielen voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ op de eerste pagina van het bestelproces.