Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra loungestoel Aluminium Chair EA 124 stof door Charles & Ray Eames

  • Vitra loungestoel Aluminium Chair EA 124 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra loungestoel Aluminium Chair EA 124 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra loungestoel Aluminium Chair EA 124 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra loungestoel Aluminium Chair EA 124 stof door Charles & Ray Eames
  • Vitra loungestoel Aluminium Chair EA 124 stof door Charles & Ray Eames

2.980,00

Exclusief btw € 2.462,81

Materiaal Gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium, Textiel Hopsak
Merk Vitra
Product Nummer 14.14.308.557
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

De Vitra EA 124 loungestoel van Charles en Ray Eames is het meest comfortabele zitmeubel uit de Aluminium Group. De combinatie van een lage zitting, hoge rugleuning, volledig instelbaar kantelmechanisme en elastische, strakgespannen stof garandeert rust en comfort. Met de bijbehorende voetenbank in dezelfde stijl maak je het ontwerp helemaal compleet. Ons advies is dus duidelijk: zet een grote kop thee, pak een goed boek en neem de rest van de dag plaats in een stoel die gemak, luxe en kwaliteit uitstraalt.

Door de grote hoeveelheid beschikbare bekledingskleuren is er voor ieder interieur en smaak de juiste stoel te vinden. De zitting van deze stoel is bekleed met de stof Hopsak van Vitra en is te bestellen in maar liefst 28 kleuren. Hopsak is sterke en slijtvaste stof die is gemaakt van 100% Polyamide. Bekijk de PDF voor het uitgebreide kleur assortiment. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail info@designlinq.nl. Je bent ook welkom om langs te komen in ons kantoor in Rotterdam om alle stalen en mogelijkheden rustig te bekijken en je te laten adviseren.

Bij het kopje "Uitvoering" kun je kiezen voor de afwerking van het spuitgietaluminium: gepolijst of verchroomd.

Afmetingen Aluminium Chair EA 124 (Textiel)
De draaibare Aluminium Lounge Chair heeft een totale hoogte van 98,5 cm, een zithoogte van 30,5 cm, een breedte van 65 cm (zitbreedte: 58,3 cm) en een diepte van 78 cm.

Deze stoel is ook te bestellen in een leren variant (L20), bekijk deze versie hier. Bekijk de bijpassende voetenbank bekleed met Hopsak hier.

Aluminium Group
Naast deze versie ontwierpen Charles & Ray Eames diverse uitvoeringen van de Aluminium Chair. Bekijk de hele familie hier.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 4 van het bestelproces.