Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra barkruk Hal Barstool door Jasper Morrison

  • Vitra barkruk Hal Barstool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Barstool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Barstool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Barstool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Barstool door Jasper Morrison

605,00

Exclusief btw € 500,00

Materiaal Polypropyleen, Verchroomd staal, Gepoedercoat staal
Merk Vitra
Product Nummer 14.04.739.100
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal barkruk, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. De Hal collectie, bestaande uit stoelen en barkrukken, is ontworpen op deze motto.

Deze barkruk is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Uitvoering & Specificaties
De HAL barkruk is in de hoogte verstelbaar van 102 cm tot 111,5 cm en de zithoogte is verstelbaar vanaf 65,5 cm tot 75 cm hoog. De breedte van deze design barkruk bedraagt 47 cm en de diepte is 49 cm. Daarnaast is deze barkruk ook voorzien van een draaimechanisme.

De zitschaal is gemaakt van polypropyleen. Het is mogelijk om bij deze design barkruk een zitkussen van het textiel Hopsak erbij te bestellen. Dit zitkussen zit dan vastgeschroefd op de zitschaal. Geef je voorkeur aan bij Uitvoering. Het onderstel van deze barkruk is gemaakt van verchroomd staal. Deze design kruk is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie