Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Hal Armchair Wood (donker eiken) door Jasper Morrison

  • Vitra stoel Hal Armchair Wood (donker eiken) door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Armchair Wood (donker eiken) door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Armchair Wood (donker eiken) door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Armchair Wood (donker eiken) door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Armchair Wood (donker eiken) door Jasper Morrison

625,00

Exclusief btw € 516,53

Materiaal Gevernist eikenhout, Spuitgietaluminium, Polypropyleen
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.334.400
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal stoel, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. De Hal collectie, bestaande uit stoelen en barkrukken, is ontworpen op deze motto.

Deze stoel is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Uitvoering & Specificaties
De HAL stoel heeft een hoogte van 79,5 cm een zithoogte van 43,5 cm, een breedte van 62 cm en een diepte van 52 cm. De zitschaal is gemaakt van polypropyleen. Het is mogelijk om bij deze design stoel een zitkussen van het textiel Hopsak erbij te bestellen. Dit zitkussen zit dan vastgeschroefd op de zitschaal. Geef je voorkeur aan bij Uitvoering. Het houten onderstel is leverbaar in gevernist naturel eikenhout, gevernist donker eikenhout of zwart gepigmenteerd notenhout. De verbinding met de zitschaal is gemaakt van persgietaluminium met poedercoating in de kleur dimgrey. Deze design stoel is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie