Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel HAL Ply Studio door Jasper Morrison

  • Vitra bureaustoel HAL Ply Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Ply Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Ply Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Ply Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Ply Studio door Jasper Morrison

575,00

Exclusief btw € 475,21

Materiaal Gelaagd hout: Eiken naturel gevernist, Donker eiken gevernist, Notenhout zwart gepigmenteerd (zitschaal), Zwart gedpoedercoat Spuitgietaluminium (onde
Merk Vitra
Product Nummer 40.10.065.739
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal bureaustoel, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. 

Deze bureaustoel is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt. 

Uitvoering & Specificaties 
De Hal Ply Studio is in de hoogte verstelbaar. De zit hoogte is in te stellen vanaf 38 cm tot en met 49,5 cm en de totale hoogte is in te stellen van 73,5 cm tot en met 85,5 cm. Deze design bureaustoel heeft een breedte van 47 cm en een diepte van 49 cm. 


De zitschaal is gemaakt van gelaagd hout en leverbaar in eiken naturel gevernist, donker eiken gevernist en notenhout zwart gepigmenteerd. Kies de gewenste uitvoering bij 'Kleur'. Het vijfsteronderstel is gemaakt van zwart gepoedercoat spuitgietaluminium. 

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie