Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra barkruk Hal Stool door Jasper Morrison

  • Vitra barkruk Hal Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Stool door Jasper Morrison

299,00

Exclusief btw € 247,11

Materiaal Verchroomd staal, Polypropyleen
Merk Vitra
Product Nummer 14.04.733.305
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal barkruk, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. De Hal collectie, bestaande uit stoelen en barkrukken, is ontworpen op deze motto.

Deze barkruk is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Uitvoering & Specificaties
De HAL barkruk is leverbaar in een lage of hoge versie. De hoogte van de lage versie bedraagt 100,5 cm, de zithoogte is 64,5 cm, met een breedte van 34,5 cm en een diepte van 49 cm. De hoogte van de hoge versie bedraagt 114 cm, de zithoogte is 78 cm met een breedte van 49,5 cm en een diepte van 49 cm. Maak de gewenste keuze bij Uitvoering.

De zitschaal is gemaakt van polypropyleen. Het is mogelijk om bij deze design barkruk een zitkussen van het textiel Hopsak erbij te bestellen. Dit zitkussen zit dan vastgeschroefd op de zitschaal. Geef je voorkeur aan bij Uitvoering. Het onderstel van deze barkruk is gemaakt van verchroomd staal. Deze design kruk is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie