Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison

Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison

  • Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Sledge door Jasper Morrison

244,00

Exclusief btw € 201,65

Materiaal Polypropyleen, Verchroomd staal
Productnummer 14.31.323.000
Merk Vitra
Designer Jasper Morrison
Levertijd 4-6 weken

Beschrijving

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal stoel, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. De Hal collectie, bestaande uit stoelen en barkrukken, is ontworpen op deze motto.

Deze stoel is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Uitvoering & Specificaties
De HAL stoel heeft een hoogte van 79 cm een zithoogte van 43 cm, een breedte van 52 cm en een diepte van 49 cm. De zitschaal is gemaakt van polypropyleen. Het onderstel is gemaakt van verchroomd staal. Deze design stoel is stapelbaar tot zes stoelen hoog op de grond. Op een stapelwagen zijn ze tot wel 13 stoelen hoog stapelbaar. Deze Hal stoel is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie