Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel HAL Armchair Studio door Jasper Morrison

  • Vitra bureaustoel HAL Armchair Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Armchair Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Armchair Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Armchair Studio door Jasper Morrison
  • Vitra bureaustoel HAL Armchair Studio door Jasper Morrison

465,00

Exclusief btw € 384,30

Materiaal Door en door geverfd Polypropyleen (zitschaal), Zwarte poedercoating Spuitgietaluminium (onderstel)
Merk Vitra
Product Nummer 40.10.066.400
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal bureaustoel, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. 

Deze bureaustoel is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt. 

Uitvoering & Specificaties 
De Hal Armchair Studio is in de hoogte verstelbaar. De zit hoogte is in te stellen vanaf 37,5 cm tot en met 49 cm en de totale hoogte is in te stellen van 74 cm tot en met 86 cm. Deze design bureaustoel heeft een breedte van 71 cm en een diepte van 71 cm. 

De zitschaal is gemaakt van polypropyleen en leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij 'Kleur'. Optioneel kan er een zitkussen bijgeleverd worden die vast zit geschroefd op de zitschaal. Selecteer dit kussen bij 'Uitvoering'. Het vijfsteronderstel is gemaakt van zwart gepoedercoat spuitgietaluminium.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie