Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra barkruk Hal Ply Stool door Jasper Morrison

  • Vitra barkruk Hal Ply Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Ply Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Ply Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Ply Stool door Jasper Morrison
  • Vitra barkruk Hal Ply Stool door Jasper Morrison

490,00

Exclusief btw € 404,96

Materiaal Multiplex (eikenhout of notenhout), Verchroomd staal
Merk Vitra
Product Nummer 14.04.737.739
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal barkruk, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen. De Hal collectie, bestaande uit stoelen en barkrukken, is ontworpen op deze motto.

Deze barkruk is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Uitvoering & Specificaties
De HAL barkruk is leverbaar in een lage of hoge versie. De hoogte van de lage versie bedraagt 101,5 cm, de zithoogte is 66 cm, met een breedte van 47 cm en een diepte van 49 cm. De hoogte van de hoge versie bedraagt 116 cm, de zithoogte is 80,1 cm met een breedte van 49,5 cm en een diepte van 48,5 cm. Maak de gewenste keuze bij Uitvoering. De zitschaal is gemaakt van gelaagd hout (multiplex) en is leverbaar in naturel eiken, donker eiken en walnoot. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur. Het onderstel is gemaakt van verchroomd staal.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie