Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Alex de Witte

De design lampen van de Nederlandse ontwerper Alex de Witte worden ambachtelijk met de mond geblazen in Tsjechië. Onze lichtspecialisten maken je graag wegwijs in deze collectie en helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte verlichting.

Alex de Witte
Alex de Witte
Alex de Witte

Studio Alex de Witte is een jonge ontwerper die is afgestudeerd aan de Academie Artemis in Amsterdam. De Witte zorgt ervoor dat er in het productieproces genoeg ruimte is om andere creaties te laten ontstaan en te anticiperen op onverwachte gebeurtenissen. Hierdoor kan het ontwerp van vorm, functie of materiaal veranderen. Doordat de studio zich niet bindt aan een vaste manier van werken, materiaal of stijl is de collectie van Alex de Witte uniek en verfrissend.


De collectie design verlichting wordt ambachtelijk met de mond geblazen in Tsjechië. Zo heb je The Big Bubble, een icoon uit de collectie van Alex de Witte die de vorm heeft van een zeepbel. Deze design hanglamp heeft meerdere prijzen gewonnen waaronder de Design Plus Award in 2014 en de Red Dot Design Award in 2014. The Big Bubble is internationaal te bewonderen in musea wereldwijd, maar kan nu ook bij Designlinq worden besteld.