Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Louis de Poortere

Zo verleidelijk als mode en net zo comfortabel als kleding. De Louis Poorte Vloerkleden, powered by LEOXX, zijn haute couture vloerkleden die uiteenlopen in verschillende materialen, kleuren en patronen. Net zoals kleding, zijn de Louis de Poorte vloerkleden bedoeld om te verleiden. Interesse in een op maat gemaakt kleed van Louis de Poortere? Dan staat onze klantenservice voor je klaar!

Louis de Poortere
Louis de Poortere
Louis de Poortere

Louis de Poortere Vloerkleden


Al sinds de Middeleeuwen had Belgisch textiel een uitstekende reputatie. Heel Europa keek op tegen de Vlaamse wevers. Toen Louis de Poortere zijn bedrijf in 1859 oprichtte in Kortrijk, kon hij rekenen op het vakmanschap van de De Poortere Frères, experts in textiel. De Orientaalse patronen van Louis de Poortere werden snel erg gewild in het Verenigd Koninkrijk en elk jaar breidde Louis de Poorte zijn collectie vloerkleden verder uit. Het vakmanschap en de visie van Louis de Poortere hebben geleid tot een grote collectie luxe vloerkleden met de meest uiteenlopende patronen, kleuren en stoffen. Vandaag de dag is de missie van Louis de Poortere om meer dan alleen producent  van vloerkleden te zijn. Creativiteit wordt ingezet om tegemoet te komen aan de eisen van elk interieur, met als doel om in elk interieur schoonheid, elegantie en comfort te brengen.


Louis de Poortere, powered by LEOXX


LEOXX ontwerpt en produceert hoogwaardige, moderne vloerbedekkingen, tapijten en vloerkleden geschikt voor zowel kantoren, woonhuizen en horecagelegenheden. Dit merk is dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve ontwerpen van verfijnd materiaal. Dit bracht LEOXX samen met  Louis de Poortere. De Leoxx tapijten en vloerkleden zijn geïnspireerd door de high fashion van Louis de Poortere. De stijlvolle, slijtvaste vloerkleden maken het dat de Louis de Poortere vloerkleden geschikt zijn voor gebruik thuis, op kantoor en in de horeca.


De Louis de Poortere vloerkleden hebben een dikke viltbacking van 6 mm wat zorgt voor de ultieme comfort beleving, wat deze vloerkleden ook geschikt maakt voor het verbeteren van de akoestiek. Deze karpetten worden blind gebandeerd. Naast de 3 maten, die zorgvuldig door Designlinq zijn geselecteerd, is de Haute Couture collectie kamerbreed verkrijgbaar of in iedere gewenste maat.  De collectie heeft meer dan tachtig verschillende ontwerpen die zijn onderverdeeld in drie lijnen: WW, CP en CW.


Door de hoge kwaliteit en de afwerking van de vloerkleden, zijn ze erg geschikt voor uiteenlopende projecten. Voor het creëren van een prettige woon- en werkomgeving ondersteunen wij je graag met onze kennis, creativiteit en ervaring. Zo hebben wij van bijna al onze producten stalen beschikbaar. Deze stalen zijn eenvoudig aan te vragen via onze stalenservice. De Haute Couture karpetten van Louis de Poortere in samenwerking met LEOXX worden op bestelling en op maat gemaakt, hierdoor is het niet mogelijk de vloerkleden te retourneren. Heb je vragen of wil je advies over de mogelijkheden voor een vloerkleed? Neem dan contact op met onze klantenservice.