Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

The Good Floor

Voor een duurzame vloer ben je bij The Good Floor aan het goede adres. Als voorloper in milieuvriendelijkheid draagt dit merk actief bij aan een schonere aarde met goed doordachte en stijlvolle afwerkvloeren. Ontdek onze selectie vloeren van The Good Floor. Designlinq voorziet je graag van aanvullende informatie.

The Good Floor
The Good Floor
The Good Floor

Duurzaamheid als kernwaarde


Duurzaamheid staat centraal bij The Good Floor. Met zijn innovatieve vloeroplossingen zet het merk zich in voor vermindering van CO2-uitstoot, schadelijke stoffen en luchtvervuiling. Het resultaat is een indrukwekkend assortiment dat de planeet spaart en beter achterlaat.


Hergebruik van oceaanafval


Een opmerkelijke innovatie is The Fishnet Floor, een uniek vloerconcept vervaardigd van gerecyclede visnetten. Door deze 'Ghost nets' een tweede leven te geven, draagt The Good Floor bij aan het opruimen van de oceanen en creëert het prachtige, duurzame vloeren. De vijf zorgvuldig gekozen kleuren zijn geïnspireerd op de natuur.


Kies voor stijl met een groen hart


Elke vloer biedt een mix van esthetiek en verantwoordelijkheid. Zo biedt Recycled Terrazzo designvrijheid met een duurzaam tintje. De vloer, welke is gemaakt van gerecycled plastic en een watergedragen, bio-based bindmiddel, stelt je in staat de vloer naar eigen idee samen te stellen.


The Good Floor bij Designlinq


Ontdek hieronder de collectie van The Good Floor bij Designlinq. Laat je inspireren en neem contact op voor advies op maat.

  • The Good Floor producten
  • The Good Floor series