Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Aime Té

Luxe, natuurlijke meubels "that are made to last". Aime Té begon in 2017 met het leveren van marmeren tafels. Nog altijd staat Aime Té voor design meubels zonder poespas, maar inmiddels is de collectie uitgebreid naar dressoirs, banken en stoelen gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie exclusief meubilair van Aime Té; unieke items voor everyday life. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Aime Té
Aime Té
Aime Té

De ontwerpen van Aime Té zijn geïnspireerd op de vloeiende en onnavolgbare creaties van de natuur. Door elementen te combineren, maakt Aime Té verbindingen die adembenemend zijn in haar eenvoud. De duurzame en natuurlijke materialen maken de meubels geschikt voor elk interieur.


Tijdloos design


Prachtig en onverwoestbaar zijn de marmeren tafels van Aime Té. Geen tafel is hetzelfde door de grillige lijnen in het marmer. Eveneens tijdloos zijn de stijlvolle rotan met walnotenhout meubels van de Zwitserse Pierre Jeanneret. Zijn stijlvolle dressoirs en stoelen zijn absolute eyecatchers.


Klassiek en modern


Design en comfort komen op prachtige wijze samen in de NOLLIE-sofa’s. De zachte uitstraling doet wolkachtig aan en zit geweldig. Zowel in een klassieke of moderne inrichting, het meubilair van Aime Té verrast en verwondert.


Aime Té bij Designlinq


De collectie van Aime Té bestaat onder meer uit dressoirs, sofa’s en tafels. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

  • Aime Té producten
  • Aime Té series