Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Stephan Siepermann

Stephan Sierpmann is een Nederlandse ontwerper dat bekend staat om de unieke en speelse collecties. Het design meubilair wordt allemaal met de hand in Utrecht gemaakt, waardoor geen een creatie hetzelfde is. Graag informeren we je over de materiaal, kleur en uitvoering mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Stephan Siepermann
Stephan Siepermann
Stephan Siepermann

Dit merk is opgericht door de Nederlandse Stephan Siepermann die in 2005 is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. De Nederlandse ontwerper heeft zijn eigen studio in Utrecht waar hij designmeubilair ontwerpt met het uitgangspunt om de gebruiker van dienst te zijn. Ieder design product wordt met de hand gemaakt waardoor elke creatie uniek is. Siepermann is enorm geïnteresseerd in het productieproces van zijn unieke ontwerpen en experimenteert hiermee dan ook graag. Van nieuwe manieren vinden om iets te creëren tot aan het gebruiken van nieuwe materialen.

De ontwerpen van Stephan Siepermann zijn typerend door hun functionaliteit gecombineerd met speelsheid. Siepermann voegt vaak een extra laag humor toe aan zijn meubelstukken. Neem bijvoorbeeld de kast Mr Knox. In deze grappige en unieke vertaling van een zware stalen kluis is duidelijk de humoristische fantasie van de ontwerper helemaal terug te zien. De houten design kast is voorzien van cnc-tandwielen die perfect bij elkaar passen. Hierdoor werkt het sluitsysteem en is deze kast voor 99,9% veilig.